BingoLotto hyllar komedin

BingoLotto

Längtar du efter att göra om därhemma? Då är det läge att spela BingoLotto på söndag. Oddsen för en förvandling av hemmet är nämligen större än vanligt hos Lotta som laddat med vinstregn – i heminredningens tecken. Veckans soffgäst är en lantbrukare som sadlat om till att bli en av Sveriges roligaste män – Thomas Pettersson kommer till studion för att sprida glädje och för att synas i sömmarna.
På söndag bjuder programledaren Lotta Engberg på ett vinstregn där du kan vinna ett nytt skönt sovrum, nya köksmöbler, en helt ny och fräsch badrumsinredning, ett häftigt sovrum och mycket mycket mer.
– Februari är en enda lång väntan på våren. Vi kurar ihop oss hemma och ser fram emot att träden ska knoppas. För att göra väntan mer uthärdlig tyckte vi att det passade alldeles utmärkt att dela ut vinster till hemmet, säger Lotta.

Komikern och skådespelaren Thomas Pettersson väntas till studion på söndag. Lotta och kollegan Per Dahlberg har länsat Röinge (utanför Halmstad) på ännu opublicerade fakta om Thomas. Vilka hemligheter bär denne hallänning på? Många av dem kommer säkert att avslöjas hos Lotta på söndag. Thomas favoritdecennium, 50 – talet, hyllar vi genom att presentera motown-gruppen The Fantastic Four som sjunger de gamla hitsen ”Build me up Buttercup” och ”Higher and higher”.

Alla gäster hos Lotta får skänka 10000 kronor till en av alla de tusentals föreningar som tjänar pengar tack vare BingoLotto. Thomas har valt att skicka pengarna till fotobollsföreningen Halmstad BK.

Finalspelet, där en ensam vinnare kan kamma hem tre miljoner kronor, är många BingoLotto-spelares dröm. På söndag är det Jan Gunnarssons tur att få stå vid spelbordet med Lotta, och förhoppningsvis, vända klöverkorten i en ordning som leder hela vägen till högsta vinsten. Skulle oturen vara framme åker inte Jan hem till Marks kommun lottlös, 100,000 kronor är garanterade.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *