Superhelg hos MamaMia Bingo

Superhelgen hos MamaMia Bingo sparkas igång med SUPERFREDAG!
Denna vecka slår de på stort och ger alla bingospelare extra av allt skoj som brukar hända i chatten. Kvällens chattvärdar kommer att spela allt mellan himmel och jord, så som Gissa artisten, TEAM/SOLO, Supertravet och mycket mycket mer!
Missa inte denna otroligt festliga kväll som börjar redan kl 18:00!

Som om det inte var nog med superfredag erbjuds du dessutom fredagsbonus – 100 % i bonus på en insättning och upp till hela 400kr.

lördagskvällen är det dags att testa era kunskaper. Pelle har knåpat ihop en tipsrunda som startar 19:00 i rummet EXTRA-Bingo. Var där i god tid så att du kan ställa eventuella frågor innan tipsrundan börjar!

söndag gäller att gissa vem som döljer sig bakom bilden. Vinnaren får 200kr att spela för! Klicka här för att se denna veckas bild. Maila in ditt svar senast söndag, till: support@mamamiabingo.com Glöm inte att skriva ”Gissa vem” som ärende i ditt mail.
Dessutom – Marathon! Marathon spelas i varje spel under hela dagen när Gustaf är i chatten. Du väljer 2 st tal och ditt mål är att få in dessa 2 inom 7 dragningar. Marathonvinsten är 100 kr.

Ha en härlig helg tillsammans med MamaMia Bingo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *