BestBingo ger dig bonus – alla dagar!

BestBingo ger dig bonus varje dag!BestBingo erbjuder något så ovanligt som bonus varje dag – visst låter det härligt! Varje dag får du bonus på en insättning, men olika mycket beroende på vilken dag i veckan det är.  100% bonus får du på fredagar, 50% bonus på måndagar och 30% bonus alla andra dagar – det blir en hel massa bonus det!

Bonus i all ära – men det som är riktigt bra och rentav unikt – är att det inte finns omsättningskrav som tidigare utan du kan ta ut vinster vunna på bonuspengar direkt!!

Som om det inte var nog med att BestBingo ger bonus varje dag och saknar omsättningskrav – de ger dessutom alla nya bingospelare 300 kronor i registreringsbonus! Japp, du läste rätt!
Du får 300 kronor bara för att registrera dig och testa deras nya bingo

Det är nästan så jag undrar när deras marknadschef ska få sparken, för så här generöst kan det knappast vara i längden…  Bäst att passa på innan det blir upptäckt!

Detta är bara några av godbitarna i deras nya satsning på sin bingo som bara blir allt bättre.
Jag kommer hålla ögonen på BestBingo även i fortsättningen och rapportera vidare – var så säker!

1 reaktion på ”BestBingo ger dig bonus – alla dagar!”

  1. OJ! Jämför jag detta med andra så förstår jag inte hur de kan göra på det sättet men jag tackar och tar emot för jag har länge tänkt testat bestbingo :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *