BingoLotto intas av de finska lejonen

BingoLottoVeckans gäst i BingoLotto har sannerligen gjort en intressant livsresa. Under vinjetten Nyfiken på kommer Lotta Engberg att avslöja saker som gemene man inte känner till om vår finskaste svensk, Marko Markoolio Lehtosalo. För musiken står ett annat lejon: Hans Martin, tidigare sångare i dansbandsgruppen Tommys, som tar med sig gitarren och flyger till Göteborg.

Musikaliskt är Finland mest känt för sin tango, tonsättaren Sibelius – och en och annan hårdrocksgrupp. På söndag får tittare och spelare dock lyssna till en finsk dansbandsmusiker. Hans Martin, tidigare sångare i gruppen Tommys, har lovat att framföra låten Lyckan.

Det blir mer finskt mellan bingospelen på söndag. Kvällens gäst Markoolio firade nyligen tio år som artist och har hunnit med att uppträda både på musik- och teaterscenen. I vinter har han varit aktuell som joker i Melodifestivalen – en sjätteplats med låten Kärlekssång från mig blev resultatet.

– Förra veckan hade vi ett känsloladdat möte mellan Lill-Babs och det krigsbarn från Finland som hennes familj bjöd in till sitt hem under andra världskriget. Efter 62 år kunde vi på BingoLotto ordna en återförening. Naturligtvis har vi även planerat in en överraskning åt Markoolio, myser BingoLottos programledare Lotta Engberg.

BingoLottos egna överraskerska Annika Sjöö och hennes danspartner Magnus Samuelsson vann årets omgång av Let´s Dance.

– Folkspel och BingoLotto gratulerar och vi är glada att Annika Sjöö redan är tillbaka som glädjespridare och budbärare till de BingoLotto-spelare som får chans att spela på Finalspelet! säger Mathias Skoglund, vvd på Folkspel.

Cirka 3,5 miljoner kronor. Så mycket kommer föreningslivet att kunna dryga ut sina kassor med efter veckans överskott från BingoLotto. Värmdö IF kan dessutom – utöver sina BingoLotto-pengar – se fram emot ytterligare 10000 kronor som kommer att skänkas av Markoolio. Han blir därmed också hedersprenumerant av bingolotter.

I BingoLottos finalspel gäller det att vara kompis med klöverkorten. Om veckans finalspelare Carina Grass från Örsundsbro är det återstår att se. Hela tre miljoner kronor står på spel.

Pressrelease

1 reaktion på ”BingoLotto intas av de finska lejonen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *