BingoLotto bjuder på riktigt drag

På söndag får Lotta Engberg konkurrens av ingen mindre än – Lotta Engberg! Det är Lars-Åke Wilhelmsson som inte bara ska porträttera sitt alter-ego Babsan utan även försöka sig på att gestalta BingoLottos programledare. Vem som gör Lotta bäst får tittarna avgöra.

Glitter, glamour och gala. Tre ord som kanske bäst personifieras av Lars-Åke Wilhelmssons Babsan. I över 15 år har denna färgstarka och karismatiska dragshowartist underhållit svenska folket. Ständigt aktuell dyker hon upp i olika sammanhang. På Tyrol i Stockholm kan alla som vill få en härlig dos av Babsan. Under hösten finns nämligen Babsan med i en uppsättning med After Dark. Lars-Åke har tagit över efter Lasse Flinkman och är nu Christer Lindarws nya parhäst. I showen gör Lars-Åke bland annat sin egen version av Lotta Engberg, som lottar ut karlar. Alla som inte har en möjlighet att åka till Tyrol får på söndag en unik chans att se en bit av föreställningen då Jetset-Babsan intar scenen i BingoLotto-studion!

Under senare år har Lars-Åke Wilhelmsson varit en framgångsrik och flitigt anlitad kostymdesigner för den svenska teater- och musikalscenen – ett arbete som belönats med den prestigefulla utmärkelsen Guldmasken. Men Lars-Åke Wilhelmssons liv består inte enbart av stora framgångar inom artisteriet. Där finns också mycket drama; hur var det egentligen när han med en hårsmån blev offer för ett blodigt bombdåd i Spanien eller när han som fjortonåring åkte genom isen på Trösken?

Bingobrickorna denna vecka är laddade med hemelektronik. Veckans inringning blir ett ”besök” i en butik där det gäller att välja rätt väg. Vägvalet kan resultera i hemelektronik för 10 000, 25 000 eller 50 000 kronor. Dessutom finns det som vanligt kontanter, resor och bilar att vinna.

Skutskärs IF bandy kan – mitt under pågående säsong – se fram emot en förstärkning av klubbkassan. Lars-Åke Wilhelmsson skänker veckans föreningsbidrag på 10 000 kronor till föreningen som genom åren tagit två svenska SM-guld.

Veckans finalspelare hittar vi på en ort mellan Sundsvall och Härnösand, närmare bestämt i Söråker. Där bor Ingrid Hellström som kan vinna stora pengar till ett av sina stora intressen – renovering av huset. Om klöverkorten är på hennes sida kan hon fylla bankkontot med hela tre miljoner kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *