BingoDays november-special – £60,000 extra vinster

2009-11-13 | Bingo 

BingoDay Bingo

BingoDay gör nu allt för att mörka november ska bli en ljusare månad. I sin redan stora vinstutdelning lägger de nu till ytterligare £60,000 som faller oss bingospelare till godo genom extra spel och extra stora vinster - allt med garanterade jackpottar!

Allra mest spännande i denna otroliga bingokampanj är det gigantiska spelet £10,000 Garanterad Vinst, som går av stapeln sista söndagen i månaden i "Royal Court". Dessutom högodds-spelet ”Kronjuvelen” med en garanterad vinst på £1,00 i samma bingorum.

Varje dag i "Barmy Club"finns det garanterade vinster på £1,000, £250 och £100! Samtidigt kan bingospelare i "Velvet Lounge" njuta av utvalda gratis-spel samt E-spel med 15-pundsvinster varje dag. I "Cloud Nine" klockan 20:00 varje kväll körs spelet ”Drömmakaren” som skryter med en garanterad vinst på £25,000 jackpot! Onsdagskvällar ökar första priset på spännande ”Tiden Flyger”-spelet till £1,000.

För de tjejer som gillar mode och uppskattar designerkläder, missa inte ”Dress to Kill” varje kväll 20:30 i "Barmy Club". Förutom dagliga vinster på ett till två tusen pund kan man även vinna lotter till dragningen av en vinnare som tar hem en 2000-punds designerhandväska.

Pust! Kolla in BingoDay själv för att se allt som händer och kanske även du plockar hem en del av extravinsterna denna månad

Kommentarer

Kommentera gärna. Om du vill visa en bild bredvid din kommentar skaffa dig en gravatar!