BingoDays november-special – £60,000 extra vinster

BingoDay gör nu allt för att mörka november ska bli en ljusare månad. I sin redan stora vinstutdelning lägger de nu till ytterligare £60,000 som faller oss bingospelare till godo genom extra spel och extra stora vinster – allt med garanterade jackpottar!

Allra mest spännande i denna otroliga bingokampanj är det gigantiska spelet £10,000 Garanterad Vinst, som går av stapeln sista söndagen i månaden i ”Royal Court”. Dessutom högodds-spelet ”Kronjuvelen” med en garanterad vinst på £1,00 i samma bingorum.

Varje dag i ”Barmy Club”finns det garanterade vinster på £1,000, £250 och £100! Samtidigt kan bingospelare i ”Velvet Lounge” njuta av utvalda gratis-spel samt E-spel med 15-pundsvinster varje dag. I ”Cloud Nine” klockan 20:00 varje kväll körs spelet ”Drömmakaren” som skryter med en garanterad vinst på £25,000 jackpot! Onsdagskvällar ökar första priset på spännande ”Tiden Flyger”-spelet till £1,000.

För de tjejer som gillar mode och uppskattar designerkläder, missa inte ”Dress to Kill” varje kväll 20:30 i ”Barmy Club”. Förutom dagliga vinster på ett till två tusen pund kan man även vinna lotter till dragningen av en vinnare som tar hem en 2000-punds designerhandväska.

Pust! Kolla in BingoDay själv för att se allt som händer och kanske även du plockar hem en del av extravinsterna denna månad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *