Yvonne Ryding gäst i BingoLotto

BingoLotto-säsongen har börjat bra för Lotta Engberg – riktigt bra. Både lottförsäljningen och tittarsiffrorna har vänt uppåt. För tredje veckan i rad har lotterna tagit slut på flera ställen. Och Lottas koncept ”Lotta nyfiken på” – ett slags ”Här är ditt liv” – får beröm av tittarna. I soffan denna söndag får vi möta Yvonne Ryding, en gång utsedd till världens vackraste kvinna.

– Det känns riktigt bra just nu, säger Lotta Engberg. Jag har fått jättemycket positiv respons från våra spelare och tittare och jag blir mer och mer hemmastadd i rollen som BingoLottos programledare.

Gästen som Lotta denna vecka kommer att vara lite extra nyfiken på är Yvonne Ryding, mest känd för sin Miss Universum-titel som hon tog 1984. Men Yvonne har betydligt fler strängar på sin lyra än så. Vilka dessa är kommer Lotta att avslöja nu på söndag. Dessutom kommer Yvonne att bjudas på både en och annan överraskning … BingoLottos ägare och förmånstagare – det svenska föreningslivet – gynnas lite extra i höstens programomgång: Varje gäst hos Lotta får skänka 10 000 kronor till en valfri förening i Sverige. Yvonne har valt att ge sina till Hällbybrunns IF. En klubb där hon själv spelat fotboll i många år.

Veckans musikgäst är Magnus Bäcklund som är aktuell med en ny show under namnet ”Tom Jones – the History”. Showen är baserad på Tom Jones liv och låtar. Låtarna She´s a lady och Delilah har naturligtvis en central plats i showen – och på söndag även i BingoLotto.

Förra veckan var det premiär för det nya Finalspelet. Spelet går ut på att finalspelaren utifrån ett spelkort får välja ett annat kort och gissa om det är ”högre” eller ”lägre” än det liggande kortet. Högsta vinsten i spelet är 3 miljoner kronor och lägsta vinsten 100 000 kronor. Veckans finalspelare är Linda Eklund från Bergeforsen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *