Full Bricka – premiär för varje-dag-bingo med Harald Treutiger

Tisdag den 30 september är det premiär för Folkspels nya produkt Full Bricka. Ett TV-program för alla som älskar att spela bingo. Programledare är Harald Treutiger och han utlovar inte bara spännande bingospel. Det blir också ett program med gäster, aktualiteter och överraskningar. Precis som BingoLotto, som också är en Folkspelsprodukt, går allt överskott från lotteriet till föreningslivet .

Full Bricka är Folkspels höstsatsning på bingospel i TV. Varje vecka – tisdag till fredag – drar bingospelet igång och det är ingen mindre än den välkända profilen Harald Treutiger som ska lotsa tittarna genom spel och nöje.

– Att spela bingo är oerhört populärt och uppskattat av många människor och här får de möjlighet att göra det varje dag via TV. Ibland har vi med aktuella gäster och återkommande inslag för att lyfta regionala och lokala särarter. Det kan exempelvis handla om olika maträtter, ortsnamn eller dialekter. Att spela ”Full Bricka” innebär dessutom att man gynnar svenskt föreningsliv eftersom allt överskott från lotteriet går till föreningar och klubbar, säger programledaren Harald Treutiger.

Bingo spelas vid tre tillfällen i programmet och målet är att få en full bricka, det vill säga fylla ett 25-nummersfält. Dessutom har Harald laddat upp med ”hemliga vinster” för de tittare som får bingo och har möjlighet att ringa in.

Full Bricka startar tisdag den 30 september och höstsäsongens finalsändning är fredag 19 december 2008. Programmet sänds i TV4 mellan 13.30 – 14.30, tisdag – fredag varje vecka.

14 reaktioner på ”Full Bricka – premiär för varje-dag-bingo med Harald Treutiger”

 1. Pingback: dizzed.com

 2. Marianne Berglund

  Hej på er!

  Tyckte att det här programet var jätte bra Harald Treutiger skötte programmet bra fortsätt så Harald.

  Hälsningar från en nöjd tv tittare

 3. Jan Eric AXET Axpalm

  Såg programmet i dag, onsdag. Verkade bra.
  Kan man rätta lotterna på internet för det är ju inte varje dag man kan se?

 4. kocken heter james ebbezon och är köksmästare på fiskekrogen, håller med skön kille!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *