SvenskaSpel inför bingo i mobilen

SvenskaSpel lanserar nu bingo i mobiltelefonen. I midsommar startar spelet företaget räknar med att spelet kommer att bli en succe.

Varje vecka spelar cirka 7000 svenskar bingo på Internet via SvenskaSpel, omsättningen är otroliga 2,5 miljoner kronor per vecka. I och med lanseringen av bingo via mobiltelefonen räknar SvenskaSpel med att antalet kunder som spelar via mobilen kommer att öka.

Under det här året har SvenskaSpels kundbas för spel via mobiltelefonen ökat med över 400 procent och skriver själva i pressmeddelandet att tillväxttakten är stark. I midsommar blir det premiär för spel på bingo via mobilen med SvenskaSpel.

– Mobilerna blir bättre och bättre och idag ser vi på telefonerna som bärbara datorer med vissa kapacitetsbegränsningar, säger Mikael Franzen, chef för SvenskaSpel nya media.

Mikael Franzen konstaterar att SvenskaSpel nu har 5 olika spel för mobila kunder och att det kommer flera. Ett jättespännande steg i utvecklingen. Du kan med mobiltelefonen utmana alla som spelar på internet samtidigt. Det här är helt klart nästa stora steg för oss. För att få spela med mobiltelefonen måste du vara 18 år och ha en GSM-telefon med internetuppkoppling eller 3G-telefoner.

Artikeln kommer från Mobil

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *