Största jackpotten i Sverige på nätbingo

483 123 kronor. Så mycket var jackpotten i BingoLottos Guldjacken uppe i när en kvinna från Malmö plockade hem den. Det är den största jackpott-vinsten i ett svenskt bingospel på nätet – någonsin.
Den tidigare högsta vinsten på nätbingo i Sverige låg på 100 000 kronor. Men nu är alltså det rekordet spräckt med råge. Det populära bingospelet Guldjacken på bingolotto.se hade uppnått nästan en halv miljon kronor – 483 123 för att vara exakt – när en kvinna från Malmö spelade hem hela summan. Och det var en utstakad strategi som låg bakom vinsten.

– Mina brickor väljer jag med omsorg, säger den lyckliga och tagna vinnaren. Jag har två favoritsiffror som måste finnas med – en taktik som gått hem flera gånger tidigare. Jag började spela när potten låg på 200 000 kronor, var inne på bingolotto.se regelbundet och nu har jag kammat hem hela vinsten. En vinst som alltså slutade på rekordstora 483 123 kronor.

– Det är jättekul att vi äntligen fått en riktig storvinnare på bingolotto.se. I och med den här rekordvinsten visar vi att vi är ytterligare ett steg närmare vårt mål att bli störst i Sverige på bingospel på nätet, säger Hans Sahlin, vvd på Folkspel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *