Båthelg i BingoLotto på söndag

På söndag blir det en riktig båtkavalkad i BingoLotto. Hela 10 stycken Rydhs-båtar ska finna nya ägare under kvällen. Gillar man inte båtar finns det som vanligt bilar, motorcyklar, resor och miljoner att kamma hem för den som har tumme med Fru Fortuna. På scen möter vi E-type och Tomas Andersson Wij.

BingoLotto innebär som vanligt spänning, underhållning och ett makalöst vinstregn. För att riktigt fira in våren har vi laddad vinstbordet med hela 10 stycken Rydhs 425R med 9,9 hk motor som finns med i extra utlottningar.

På scen får vi möta ingen mindre än E-type som släpper nya singeln ”True Beliver”.  Själv säger han: “Efter ganska många roliga veckor i Max Martins musiksmedja har vi eldat och hamrat, fått en och annan lättöl och sakta format fram E-type 2007 års sound, ganska lika det förut men ändå nytt och tufft sound.”

Dessutom kommer Tomas Andersson Wij som gjorde succé med att inleda Melodifestivalens final med låten ”Evighet”. I söndagens BingoLotto gör han den igen. Tomas är också aktuell med sitt nya album ”En introduktion till Tomas Andersson Wij”.

– Den som gått och längtat efter en ny båt inför sommaren ska verkligen passa på att vara med på söndag. Ända fram till 17.30 har man chansen att vara med och spela. Genom att gå in på www.bingolotto.se är det enkelt att printa ut sin lott direkt från nätet, säger Hans Sahlin, vvd på Folkspel.

Som vanligt finns tre förväntansfulla Superchansspelare på plats. Denna gång kommer spelarna från Värnamo, Graninge och Flen. Från Varberg kommer en vinnare av Sverigelottens Högvinster. Om turen håller i sig ända fram finns chans på hela 5,25 miljoner kronor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *