Pridebingo

Vid årets Pridefestival i Tantolunden på Söder i Stockholm hade Riksettan ett bingotält som gav besökarna möjlighet att spela bingo. Christer Högberg, som har varit ansvarig för projektet, är mycket nöjd med utfallet.

Festivalen anordnades i slutet av juli och det var i år sjunde gången arrangemanget gick av stapeln. Årets upplaga är också den mest besökta, biljetterna tog till och med slut någon av dagarna. Allt gick också lugnt till väga. Den kritik man möjligen kunde höra var att biljettpriset var för högt, men besökarna fick i gengäld stor valuta för pengarna med förstklassiga uppträdanden.

Redan förra året fanns ett bingotält med Riksettan, Kungshallen och Nöjespalatset som arrangörer, men i år har Riksettan ensamma skött arrangemanget. Stundtals hade man över 40 brickor i spel och ryktet spred sig bland besökarna, inte minst när en jackpott gick ut. Tältet blev litet av ett riktmärke för folk som skulle träffas och en liten oas att sätta sig ned och spela några spel. Både kunder och parkchef uttryckte sin uppskattning över spelet och personalens trevliga sätt. Den 28 augusti följer Riksettan upp med en Grande Finale, som visserligen är öppen för Riksettans alla kunder, men som definitivt går i regnbågens färger.

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *