Påsk = Guldkväll i BingoLotto

På påskdagen är det stora pengar på spel i BingoLotto. Vinster – resor, bilar och kontanter – värda 25 miljoner kronor kommer att lottas ut. Det blir trångt även i artistlogerna och på scen: Thorleifs, E.M.D., Eric Gadd och Sarah Dawn Finer är några av alla de som uppträder i programmet. Rickard flyttar för kvällen över från TV4 Plus och sparkar igång BingoLotto-showen 19.25 – i TV4.

– På söndag gäller det! Vi har ett stort och brett artistuppbåd och hela 25 miljoner kronor i vinstpotten. Guldkvällen är ett gyllene tillfälle för våra föreningar att få in mer pengar till sina aktiviteter. Var med och stöd svenskt föreningsliv – ring in till vår kändispanel och teckna en prenumeration, tipsar programledaren Rickard Olsson.

BingoLottos grundidé är att generera pengar till Sveriges breda föreningsliv, som i dag har cirka fem miljoner medlemmar. Därför finns en idrottspanel på plats som företräds av fd brottaren Martin Lidberg, fotbollspelaren Lotta Schelin, häcklöparen Robert Kronberg och fd längdhopperskan, Erica Johansson. Tillsammans kommer dessa idrottsprofiler att göra sitt bästa för att få tittarna att teckna BingoLotto-prenumerationer. Dessa kan i förlängningen innebära miljoner i vinster men borgar också för att vi kan hitta och lyfta fram nya talanger inom bland annat brottning, fotboll och friidrott.

Thorleifs, E.M.D., Eric Gadd och Sarah Dawn Finer står för musiken denna afton. Magikern Julien Dauphin trollbinder publiken med sina konster och Thomas Pettersson hjälper Rickard Olsson att hålla ordning på siffrorna. Dessutom huserar Lennart "Hoa-Hoa" Dahlgren i BingoLottos kök.

BingoLotto är späckat med vinster på söndag. 25 miljoner kronor står på spel. Bland vinsterna finns 19 bilar och resor till Rhodos, Mallorca, Kreta, Sydafrika, Malta, Cypern, Kina, Skottland, Menorca, Azorerna, Thailand och Orlando (Florida). BingoLotto erbjuder dessutom tittarna på en riktig cliffhanger à la Hollywood: En av bilarna som det går att ringa in på under programmets gång kommer att lottas ut under månadsfinalen nästa helg – då genom att Rickard slumpvis ringer upp en av alla de som ringde på bilen under påskdagen. Det gäller att vara hemma till helgen – och nästa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *