Expekt – bästa bingon!

OBS! Detta erbjudande gäller ej längre

Nyligen utnämndes Expekt till bästa bingohall av GamblingOnlineMag i konkurrens med nästan 300 bingohallar. Detta vill Expekt fira genom att ge besökarna på SvenskBingo.nu ett riktigt kalaserbjudande!

Expekt erbjuder inte bara branschens mest sociala bingoupplevelse utan även några av de roligaste sidospelen, fantastiska tävlingar, gratis bingobrickor, 100% bingobonus och utöver det extra bonusar med jämna mellanrum!

Expekt erbjuder dessutom kända bingoröster, nu senast Pontus Gårdinger, och i samband med att dessa byts genomförs tävlingar med fina priser. Nuvarande rösttävling pågår fram till 24 mars, så du hinner delta och ha chans på resan värd 10.000kr

Som en extra bonus för att fira utnämningen erbjuder Expekt alla besökare på SvenskBingo.nu 100kr att spela för! Du FÅR 100kr så du med egna ögon kan se varför Expekt belönats med titeln Bästa Bingohall. Allt du behöver göra är att registrera dig och mejla svensk@expekt.comde enklaste 100kr du någonsin tjänat!!

Om du är en av de 50 första kunderna att registrera dig får du även Glenn Strömbergs italienska kokbok och ett förkläde (värde ~400kr). Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till italiensk mat! Recepten varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären.
Varför vänta? Besök Expekt och bli en vinnare du också!

Varför vänta? Besök Expekt, registrera ditt konto och följ instruktionerna så är du också snart en vinnare!!

Ps. Prenumeranter på SvenskBingo fick detta erbjudande 24h innan alla besökare. Prenumerera du också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *