Melodifestivalstämning, Idolyra och Bygglov i BingoLotto på söndag

På söndag tar Rickard, i sitt arbete för Sveriges föreningar, hjälp av den Melodifestivalsaktuella Sanna Nielsen och Idol-Erik, som kommer till studion för att framföra sina senaste hitar.

Den har bara varit öppen i ett par veckor, men redan blivit en succé – BingoLottos nya lottbutik på nätet. Med några enkla klick går det nu att printa ut bingolotter direkt från datorn. Ett smidigt sätt för alla som inte fått tag i lotter i tid.
-Efter endast två veckor ser vi en positiv trend för försäljningen av bingolotter via vår nya lottbutik på nätet, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel. Möjligheten att kunna printa ut sin eller sina lotter fram till en halvtimma före programstart (17.30) har lockat många. Vi hoppas nu att ännu fler upptäcker denna möjlighet att köpa lotter på nätet. Allt överskott från lotterna går även det till Sveriges föreningar.

Sanna Nielsen firar i år tio år som artist – vid 22 års ålder! I samband med detta samlar hon många av sina framgångslåtar på albumet ”Sanna 11-22”, som finns ute i skivbutikerna den sjunde mars. På albumet finns bland annat Svensktoppsklassikern ”Till en fågel”, ”Hela världen för mig” och ”Du och jag mot världen”. Skivan har även några engelska låtar: ”Loneliness” och ”Surrender”. Den första framför Sanna i BingoLotto på söndag.

Idol-Erik kom tvåa i fjolårets Idolfinal och fick genom programmet en stor publik. Han inledde året med debutsingeln ”I Can’t Say I’m Sorry”, som är en av de mest spelade låtarna på radio och videokanalerna. Singeln är nummer ett på Hitlistan och en av de mest köpta låtarna digitalt. Eriks album ”A Different Shade” släpptes den 21 februari och på söndag uppträder han med hiten ”I Can’t Say I’m Sorry”.
Matte & Willy, TV4:s egna snickare från programmet Bygglov, kommer till Rickard Olsson på söndag för att lotta ut en – BingoFrigga. Hur det går med bygget får vi se på söndag.

Veckans tävlande om ett snurr på Superchans-hjulet kommer från Västra Frölunda, Vetlanda och Bollnäs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *