Månadsfinal i BingoLotto

Minst en gång varje månad är de vinstansvariga på BingoLotto på särskilt gott humör. Vilket innebär att de lägger till några extravinster till vinsthögarna. Månadsfinalen är ett sådant tillfälle. På söndag får alla BingoLotto-spelare chansen att vinna lite mer av allt. Bland annat väntar sju miljöbilar på nya ägare.

Även musikaliskt bjuds det på något speciellt – Björn Skifs besöker programmet, både i soffan och på scen.

Face to face var arbetsnamnet. Men när skivan väl såg dagens ljus föll valet på Eye to eye, eller i dessa SMS-tider, ”i2i”. Den 21 november lanserade Björn Skifs sin senaste platta. En skiva som innehåller både rock´n´roll som gåshudsballader. I BingoLotto får publiken höra A thing called love och Chevrolet.

– Björn Skifs är en av våra mest folkkära artister, säger Rickard Olsson, programledare för BingoLotto. Det ska bli jätteroligt att få lyssna till några av låtarna på hans senaste skiva men framför allt ser jag fram emot att få prata med honom. Redan 1963 startade han popbandet Slam Creepers, det är 44 år sedan …

I varje veckas BingoLotto erbjuds live-musik – även under bingospelen. Lars Karlsson och hans band har turnerat flitigt i Norden, Europa och USA. Nu gör de ett stopp i BingoLotto-studion för att framföra sitt unika sound. Lars Karlsson Band erbjuder en blandad repertoar, allt från folkmusik till blues.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *