MamaMias fredags bingo

MamaMia Bingo ställer till med en fantastisk fredag – som alla fredagar brukar vara hos MamaMia. Man börjar med att erbjuda fredagsbonus! Du får 100 % bonus upp till 200 kr på en insättning!

Dessutom – Förkväll! MamaMia Singing Bee! Chattvärden skriver ut en del av en låttext med en lucka i texten. Där fattas ett ord och din uppgift blir att så fort du bara kan, skriva ut det rätta ordet i chatten. Exempelvis: ”I hear jerusalem _____ a ringing, roman cavalry choirs are singing” Svar: Bells. Det är endast tillåtet att skicka in ett svar per person och text så tänk efter en gång extra innan du skickar in. Den som först svarat rätt vinner 10 kr att spela för och samlar en poäng. De tre spelare som har flest poäng vid spelets slut belönas med 400 kr, 200 kr och 100 kr att spela för.
Tävlingen pågår mellan kl. 16:00-17:00 i Club60. Lycka till!

Dessutom – Pengachansen! På fredagar lottas det ut kontanter av olika belopp. Lyckas du vinna chattspelet får du välja en lucka att öppna. Summan som finns där i betalas omgående ut till ditt spelkonto. En alldeles ypperlig chans att kamma hem lite extra shoppingpengar inför helgen.
Tävlingen pågår i chatten mellan kl. 18:00-00:00.

Trevlig fredagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *