BingoLotto med Emma Wiklund

Skådespelerskan, supermodellen och programledaren Emma Wiklund är söndagens gäst hos Lotta Engberg i Bingolotto. Emma fick sitt genombrott för 20 år sen då hon gav minimjölken ett ansikte. Sen har det rullat på med långfilmer, styrelseuppdrag i börsbolag och mycket mer, så det finns åtskilligt spännande och roligt för Lotta att reda ut.

Under 90-talet fanns Emma Sjöberg, som hon hette då, på omslaget på var och varannan tidning runt om i världen. Hon visade mode för Chanel, Versace, Dior m.fl. Efter sin framgångsrika modellkarriär har Emma nu gått in för att designa kläder. Dessutom har hon en egen hudvårdsserie och leder ett eget bolag i branschen.

Den musikala underhållningen går inte av för hackor. Skönsjungande musikalartisten Anders Ekborg kommer att fylla hela TV-studion med sin stämma. På scen under kvällen finns också den svenska bluegrassgruppen G2 som gjort stormande succé i USA. Gruppen utsågs härom året till Europas bästa bluegrassband.

Förra veckans finalspelare kunde åka hem till Umeå tre miljoner kronor rikare. På söndag väntar nya, fina vinster i potten.

BingoLotto sänds på söndag 14 november, kl. 19.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *