MamaMia Bingo firar 1 år

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?Jösses så tiden rusar iväg! MamaMia Bingo har redan hunnit fylla 1 år. Detta firas så klart i flera dagar med en massa spännade och roliga upptåg varje dag. 
Eller vad sägs om följande:

Torsdag
Torsdagar på MamaMia stavas A-R-N-E, för då är Arne Weise deras egen härliga chattvärd. Det bjuds på frågesport och stämningen blir som när man var liten och det vankades saft och bullar.
Just denna torsdag blir det lite extra spänning då en hemlighet kommer att släppas i Monicas Blogg, undrar just vad det kan vara som är på gång…

Fredag
Denna fredag smakar bonusen extra gott och extra mycket, din insättning dubblas nämligen upp till 500 kronor så det blir extra mycket bingo för pengarna idag!
Under dagen har du dessutom möjlighet att vinna MamaMias-bingokit. Kitet består av en MamaMia T-shirt, MamaMia penna och slutligen en MamaMia tändare, att tända segercigarren med! De spel då du kan vinna ett bingo-kit aviseras av chatvärden innan så du vet när det verkligen gäller att vara med!

Lördag
Idag blir det landskamp! Hur mycket kan du om våra kära grannländer? Sverige är regerande mästera och du har chansen att se till att vi fortsätter vara det. 20 frågor men bara en vinnare – hjälp Sverige behålla tronen! Vinnarna får förutom äran bestämma de följande fem chattspelen.
Häng på och tävla med ditt land, med början kl 1800 i Club60 och kl 1900 flyttar tävlingen till Extrabingon

Söndag
Idag har du chansen att vinna 200 kronor om du kan se vem som döljer sig på denna bild. Denna vecka hoppas jag vara vinnare då jag ser vem personen är…  Gör du?
Förra helgen kördes det Rally hos MamaMia, ett nytt tilltag som var riktigt kul! Idag har du chansen igen om du är med i Club60 mellan 1500–1600 och sen i Extra-Bingon mellan 1900–2000. Du kan vinna upp till 700 kronor extra. Gustaf förklarar allt i chatten.

Måndag
Idag blir det Måndagsbonus! Du får 50 kr i bonus på ALLA dina insättningar på 200 kronor eller mer under hela dagen! Passa på att få en extra slant på kontot att spela bingo för.
Mellan 1800-1900 och 2100-2200 spelas Supertravet. Detta innebär att du har chansen att springa hem stora spelpengar med ditt turnummer. Se till att vara i tid, många hästar kommer att stå på startlinjen!

Tisdag
Stegrande chattspel är synonymt med tisdagar hos MamaMia. Dessa spelas 1900-2000 i Extrabingon och därefter 2200-2300 i Club60. 3 vinnare i varje chattspel ger dig stor chans till extra pengar!

Varje dag är något extra denna vecka hos MamaMia Bingo. Hur tänker du spendera din vecka?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *