Lill-Babs under luppen i BingoLotto

BingoLottoPå söndag är det Jackpotvecka med vinstregn i BingoLotto. Det innebär att kontanter i olika valörer står på spel. Bland annat går det att vinna upp till 250000 kronor direkt på bingoraden! Lotta Engberg får dessutom besök av en av våra mest folkkära artister – Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Lotta hälsar att hemligheter kommer att avslöjas och överraskningar att delges.

Söndagens Jackpotvecka innebär att BingoLottos spelare har möjlighet att vinna närmare 1 miljon kronor i kontantvinster utöver de vanliga vinsterna!

Söndagens gäst hos Lotta Engberg kräver ingen närmare presentation: Barbro Svensson har varit Lill-Babs med hela svenska folket sedan 50-talet. Hos Lotta på söndag kommer det att blickas bakåt men även framåt – Lill-Babs har flera nya projekt på gång.

– Lill-Babs är en av våra mest folkkära artister och jag är enormt glad över att BingoLotto-tittarna får en chans att ta del av hennes berättelser på söndag. Hon har dessutom lovat att sjunga en egen sång, säger Lotta Engberg.

En av Lill-Babs största hitar genom åren är låten Är du kär i mig ännu Klas-Göran, som sålde guld när den kom ut 1959. På BingoLottos scen på söndag får vi se en annan (!) Claes-Göran göra entré. Claes-Göran Hederström framför låten Det börjar verka kärlek banne mig. En låt som vann den svenska Melodifestivalen 1968 och som slutligen hamnade på femte plats i finalen.

Allt överskott från BingoLotto går till Sveriges föreningsliv. Förra veckans behållning till föreningslivet landar på ca 4,5 miljoner kronor! Denna vecka får Järvsö IK:s kassa dessutom en extra påfyllning med 10000 kronor. Pengarna skänks av Lill-Babs som fått nys om att det ska byggas en ny ishall

Veckans finalspelare kommer från Solna och heter Beatrice Westberg. Hon kan bli hela tre miljoner rikare – om chansningarna går hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *