Lets bingo med Arja

Arja Saijonmaa gör debut som bingovärd. I hennes prispott: garanterat 100 000 kr.

Bingo har blivit populärt igen. Över en halv miljon svenskar spelar regelbundet bingo, och allt fler väljer att umgås ombord på en kryssningsbåt på Östersjön, på nätet eller på Åland över en bingobricka samtidigt som en kändis fungerar som bingovärd. Och när åländska spelbolaget PAF arrangerar sin stora bingofinal på Åland den 10 november är det en riktigt folkkär artist som är bingovärd, Arja Saijonmaa.
– Jag har aldrig varit bingovärd tidigare, så jag ser verkligen fram emot bingofesten i Mariehamn, säger Arja.

Arja är högaktuell igen. Hon spelade barnteater på Dramaten, uppträdde på sommarfestivaler i somras och hon är med i kommande ”Stjärnor på slottet” på tv och spelar sig själv i filmen ”Nina Frisk”. Arja far kors och tvärs mellan Sverige, Finland, Norge och Grekland.

På Åland blir det förutom utrop av siffror såklart också en hel del showande.
– De 400 bingofinalisterna är från Sverige, Åland och Finland vilket gör att jag kör allt på två språk. Det blir allt från schlager till egna hits och Theodorakis. Sedan avslutar vi med någon tango, säger Arja.

Under oktober månad kan bingointresserade via bingokval och utlottningar ombord på finlandsbåtarna, på PAF.com eller på Åland vinna en finalplats till bingofinalen. Finalplatsen innehåller resa för två personer inklusive hotell. PAF.com garanterar dessutom en jackpott på 100 000 kronor plus en del radvinster för 25 000 kronor och andra tröstvinster.
– Det här bli bingounderhållning av hög klass, säger Inger Johansson, kampanjledare för bingosatsningen på PAF.com.

Så kan du vinna en finalplats
Platserna till finalen den 10 november i Mariehamn kan man vinna på flera sätt. Det enklaste att spela bingo på PAF.com, men även ombord på Viking Line, SiljaTallink, Eckerölinjen och på Casino PAF i Mariehamn kommer man ha chansen att vinna finalplatser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *