BingoLotto är laddat inför söndag

Katie Melua från England har förtrollat en hel värld med sin röst. Nu är hon på besök i Sverige och självklart gör hon ett besök i BingoLotto. I soffan återfinns två musikalartister – Jessica Andersson och Sven Melander som i höst spelar tillsammans i musikalen Little Shop of Horrors.

England, världen och nu – självklart BingoLotto! Katie Melua är inte bara Englands bäst säljande kvinnliga artist. Förra året blev hon även världens bäst säljande kvinnliga artist. Hennes första album Piece By Piece har sålt i smått otroliga 7,5 miljoner exemplar. I BingoLotto ska hon fortsätta att förtrolla och framföra sin senaste singel från albumet Pictures.

I soffan denna söndag hittar vi Jessica Andersson och Sven Melander som spelar tillsammans i höstens rysligaste musikal – Little Shop of Horrors.  De ska bland annat berätta för Rickard Olsson om både skräckfilmsupplevelser och musikalerfarenheter.

Veckans värsting – ja, så skulle man kunna beskriva en av kvällens mest spännande vinster – en drömresa till Kina. Rallystjärnan Tina Thörner har lovat att visa upp sitt koncept för att hinna med allt spännande man bör se på och göra i Kina. Självklart kommer hon även att lotta ut en likadan resa. Det gäller bara att sitta med en lott och vara snabb på telefon.

Nervositeten är som vanligt stor när det är dags för de tre Finalspelarna att skrida till verket och göra upp om vem som får snurra på Superchanshjulet. På söndag är det dags för Elly från Eket utanför Örkelljunga, Håkan från Jönköping och Marie-Louise som bor i Haverdal utanför Halmstad.

Kanske får vi även stifta närmare bekantskap med 15-åriga Orathan från Umeå som förra veckan vann en miljon på Färgfemman. Sällan har så många glädjeskrik hörts i telefon och Rickard bjöd in hela familjen på stående fot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *