Leif ”Loket” Olsson avslutar vårens BingoLottosäsong

I dag är det säsongsfinal i Bingolotto. Den tre timmar långa sändningen blir Leif "Loket" Olssons sista program som programledare. Efter sommaren återkommer naturligtvis Bingolotto, men då med Gunde Svan som ny programledare. Söndagens sändning innehåller många extra spelmoment och förstås massor av artister. Eftersom datumet är den 6 juni – Sveriges nationaldag – framför exempelvis tenoren Tito Beltran "Land du välsignade".

Hans Martin med barnkör stämmer upp i "Den blomstertid nu kommer" för att förstärka sommarlovskänslan. Andra gäster är Fredrik Kempe, Bröderna Lindqvist, Robert Wells och Jill Johnson.
Programmet blir med andra ord en värdig avslutning för programledaren Leif "Loket" Olsson, som gjorde come back i vårsäsongens åtta sista program. När programmet har höstpremiär den 29 augusti är det i stället Gunde Svan som sköter programledarsysslan.
Bingolotto med Gunde Svan blir ett brett program med många spännande moment och nyheter. Repetitioner och förberedelser har pågått under en stor del av våren och kommer att fortsätta under hela sommaren.

Nyheten kommer från tv4.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *