Lanseringen av Gerts tv-lotteri skjuts fram till hösten 2006

Lanseringen av lotteriprogrammet Take off, som skulle konkurrera med Bingolotto, skjuts fram för andra gången. Programmet står fortfarande utan tv-kanal.

Tanken var att lansera Take off skarpt den 28 januari. Men lanseringen ställdes in i sista sekund. För andra gången i år. Nu ligger enheterna till lanseringskampanjen på reklambyrån Shout i Göteborg och samlar damm.

– Det har tagit lång tid att få lotteritillståndet. Vi fick det den 1 december och den 7 skulle lotterna skickas i väg till tyck. Det blev för kort varsel för att kunna starta den 28:e helt enkelt, säger Mats Palmgren, ansvarig för Lotteriservice.

Av ett brev som Dagens Media har fått ta del av från Lotteriservice till idrottsklubbarna, uppges dock ett annat skäl till förseningen: ”Gert Eklund (grundare av Take off) och TV3 inte är nöjda med det slutgiltiga avtalet. De har därför tillsammans i samförstånd bestämt att skjuta på premiären”.

– Det som står i brevet stämmer inte. Den personen hos oss som har skrivit brevet måste ha misstolkat den information vi har skickat ut. TV3 har sagt att de inte kan ta in programmet på så kort varsel. Det stämmer också att det har funnits detaljer i det avtal vi har haft med TV3 som inte var utredda.

Läs hela artikeln på dagensmedia.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *