Ladbrokes nya expert på bingo

Ladbrokes nya expert på bingoEn äldre dam i England blev bannlyst ifrån sin lokala bingoförening efter att ha arrangerat en resa till en rivaliserande bingohall. Mecca bingo som äger över 100 bingohallar gick till och med så långt att man portade henne på livstid ifrån alla deras lokaler, för så kallat antisocialt bingobeteende.

Niklas Zintio, Bingo Affiliate Manager på Ladbrokes:
– När Mrs Clemsons olyckliga situation kom till vår vetskap kunde vi inget annat göra än att agera. Det kan tyckas drastiskt, men i det här fallet är deras lojala kund vår vinst och Mecca bingos förlust. Med all den bingokunskap som Mrs Rose har, kommer hon att vara en ovärderlig tillgång för Ladbrokes.

Som en del i sponsringen har Ladbrokes bingo nu gett Rose en splitter ny laptop, samt en upphottad Ladbrokes el-skoter. Utöver detta får hon dessutom pengar insatt på hennes bingokonto varje månad så att hon kan spela gratis. I utbyte kommer Mrs Rose som spelat bingo i över 50 år bidra med sin kunskap och agera som expert på nya kampanjer och spel.

Mrs Rose uttalade sig:
– Jag kan inte förstå deras godhet – jag är helt överväldigad. Jag har bara inte fått en chans att spela mer, utan har ett nytt jobb vid 76 års ålder. Jag antar uttrycket stämmer, det finns inget ont som inte för något gott med sig. Jag kommer fortfarande kunna spela, samt att jag gläder mig till att kunna ge mig ut på min nya el-skoter för träffa mina vänner och sprida Ladbrokes bingo budskapet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *