AirBingo – världens största bingo jackpott?

AirBingo – en ny sajt för bingo online har sett dagens ljus. Tyvärr har vi inte hunnit kika närmare på den, men vi blir så klart nyfikna när de har följande presentation:

VÄRLDENS STÖRSTA JACKPOTT: VINN 10 miljoner kronor
Den största fördelen med AirBingo är att vi har en unik kampanj som inte finns någon annanstans. Hos AirBingo kan du nämligen vinna ända upp till 10 miljoner kr. Om du vinner en av webbplatsens jackpotter på färre än 50 utrop vinner du förutom den vanliga progressiva jackpotten, vars storlek du kan se på förstasidan, även 100 000 kr extra. Dessa 100 000 extra kan du välja att satsa och ha chansen att vinna 10 miljoner kronor. Du behöver bara spela precis som vanligt för att få chansen att vinna storpotten. Detta är bara en extra vinstchans, så du behöver inte spela lotto för att drömma om ekonomisk frihet och semester året runt.

AirBingo har fina ”kom-igång-kampanjer” för alla nya spelare. Du får 50 kr gratis och slipper alltså själv sätta in pengar, så att du kan prova på spelet och se om AirBingo är något för dig innan du bestämmer dig för att fortsätta spela för dina egna pengar. Om du väljer AirBingo som din bingoplats får du ytterligare 100% insättningsbonus upp till 1 250 kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *