Kometbingo med Jackpot live

SvenskaSpel har ett utbud på sin internetbingo som Svebicos hallar näppeligen kan matcha. De erbjuder Klassisk bingo-singelspel, Klassisk-gruppspel, Variantbingo singel och grupp samt Mönsterbingo singel- och gruppspel. Tyvärr är jag inte riktigt klar på vad de olika spelen innebär, men det kanske någon av er som eventuellt läser detta vet? Hur som helst ser det imponerande ut.

Kometbingo med Jackpot live ingår i kategorin Klassisk bingo, gruppspel. Det går till precis som i en bingohall. Vinstutspelet är direkt beroende av hur många insatser varje spel har. Den som först får Bingo tar hem vinsten. Vid Jackpottbingo går en del av insatsen i varje spel till att bygga upp potten och den som får Bingo inom 10 drag tar hem jacken. Man kan välja mellan att själv markera dragna nummer eller automatisk markering. Vid Bingo klickar man på en speciell knapp, men missar man det känner datorn automatiskt av vinsten. Brickan kostar 10 kr och ett nytt spel börjar var femte minut.

SvenskaSpel har helt klart koll på läget, dom vet hur bingospelet fungerar och har säkert mycket större möjligheter att utveckla spelet rent tekniskt än den traditionella bingon har. Det som började som en blygsam spärr mot utländska aktörer håller nu på att bli en väl utvecklad spelverksamhet. Huruvida man sökt medlemskap i Svebico står i skrivande stund ej klart.

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *