Jakten på Sveriges bästa bingospelare är igång!

Folkspel tar täten igen. Som Sveriges största leverantör av rafflande och vinstgivande bingospel utmanas nu hela svenska folket i Bingo-SM! Startskottet för Bingo-SM gick av stapeln den 6 april och är nu i full gång och hundratals spelare har redan kvalat in.  Drygt två veckor återstår av tävlingen och sista chansen att kvala in är senast söndag den 15 april på bingolotto.se. Den stora finalen kommer att avgöras i direktsändning i BingoLotto den 29 april.

För första gången ska Sveriges bästa bingospelare koras och av tävlingen, som startade den 6 april på bingolotto.se, återstår nu två veckor. Vill man ha en chans att vara med och slåss om titeln – och vinstsumman – har man till den 15 april på sig innan det är dags för gruppspelen. Den stora finalen, som görs upp mellan tio spelare, avgörs i ett direktsänt BingoLotto, söndagen den 29 april.

– Intresset har varit större än beräknat för Bingo-SM och det är en hel del som kvalat sig vidare till gruppspelsomgången vilket är väldigt kul, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel. BingoLotto har varit störst på bingo i TV i femton år och nu har vi en uttalad ambition att vi ska bli största aktören i Sverige vad gäller bingospel på nätet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *