Finstämda toner och Röda Korset-kampanj i BingoLotto

På söndag gästas Rickard Olsson av Röda Korset, en av BingoLottos delägande medlemsorganisationer. Tillsammans med Carina Lidbom och Annika Andersson kommer de att bilda en panel dit tittarna kan ringa för att bli prenumeranter och samtidigt stödja Röda Korsets verksamhet. Från scenen bjuds vi på finstämda toner från albumaktuella Mauro Scocco och Sofia Karlsson.

Söndagens BingoLotto fokuserar på Röda Korsets nationella arbete. En speciell panel finns på plats dit tittarna kan ringa in och bli prenumeranter och därigenom stödja Röda Korsets verksamhet i Sverige. Panelen består av skådespelarna Carina Lidbom och Annika Andersson samt Röda Korsets generalsekreterare Christer Zettergren.

– Vi hoppas att riktigt många bänkar sig framför TV:n på söndag och passar på att bli prenumeranter denna kväll. Röda Korset gör ett fantastiskt arbete både i Sverige och internationellt och det vill vi stödja, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel.

Mauro Scocco är bland annat aktuell just nu med albumet Ljudet av tiden som går, en lågmäld och gitarrbaserad skiva som Mauro länge velat göra men som först nu blivit verklighet. Nyskrivet material blandas med ett par låtar som ursprungligen skrevs åt bland andra Totta Näslund och Peter Jöback.

Sofia Karlsson har sedan det stora publika genombrottet med sina banbrytande Dan Andersson-inspelningar på albumet Svarta ballader (2005), etablerat sig som en av Sveriges stora artister. Albumet hyllades av enhällig press och har belönats med både en svensk och en dansk Grammis. Sammanlagt låg albumet mer än ett år på svenska topplistan och har snart sålt fantastiska 60 000 exemplar! Sofias nya album – Visor från vinden – bjuder på ett urval ur den svenska visskatten.

De tre lyckliga – och hoppfulla – vinnarna som har chans att spela på Superchanshjulet kommer från Linköping, Varberg och Burseryd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *