BingoLotto på ny sändningstid from lördag

Från och med lördag den 5 april sänds BingoLotto med start 20:00 i TV4 Plus. Först ut att testa den nya sändningstiden är Streaplers och Veronica Maggio. Bland miljonerna som lottas ut denna kväll finns bland annat en specialsydd fiskeresa till Island, en "Sydafrikaspecial" samt ett nytt bilspel.

BingoLotto anpassar sig till de allt ljusare vårdagarna och börjar från och med lördag den 5 april sändas från klockan 20.00. Fram till klockan 22:00 bjuder programledaren Rickard Olsson tittarna på underhållning och chans till miljoner.

– BingoLotto är som ett Kinder-ägg. Du får både musikunderhållning och vinstmöjligheter. Och vinner du inga vinster har du ändå bidragit till att hålla Sveriges föreningar rullande, säger Rickard Olsson.

Dansbandet Streaplers har spelat och turnerat sedan 1959. Bandet släppte i går (2 april) sitt 48:e album som de kallar Rakt av. Streaplers har genom åren haft stora framgångar på Svensktoppen. Deras låt Till min kära låg inte mindre än 73 veckor (1995-1997) på listan. 22 av dessa som etta! På lördag får publiken och tv-tittarna höra två av låtarna från den nya skivan.

Ett av Sveriges stora stjärnskott på musikhimlen är Veronica Maggio. 2006 lanserade hon sitt debutalbum Vatten och bröd som innehöll superhiten Dumpa mig. Live från BingoLottos scen framför hon på lördag kväll låten Måndagsbarn från det nya albumet Och vinnaren är.

Kvällens pratgäst är en av Sveriges mest meriterade låtskrivare, Ingela Pling Forsman. Ingen annan har fått så många bidrag med i Melodifestivalen som hon. Bland de 33bidrag som hon skrivit texterna till finns tre vinnare: Bra vibrationer (1985), Se på mig (1995) och Kärleken är (1998). Om dessa låtar och om sin karriär, både som låt- och barnboksskrivare, berättar hon mer om i Rickard Olssons intervjusoffa.

Veckans Superchans-vinnare, varav en har chansen att spela hem tre miljoner kronor, är Ralf Bergli från Rimbo, Folke Bäck från Gävle och Sören Danielsson från Vetlanda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *