BingoLotto med Kikki Danielsson på scen

Lasse Holm är veckans pratgäst hos Lotta Engberg i BingoLotto. Lotta har även bjudit in Kikki Danielsson för en walk down the memory lane. På söndag gör även julen entré i BingoLotto. Lasse har hjälpt Lotta att komponera exklusiva julresor till New York, London och Köpenhamn.
På söndag har Lotta Engberg bjudit in en gäst som kan bli svår att intervjua, nämligen Lasse Holm. Lasse och Lotta har jobbat tillsammans i 20 år varför Lotta redan har svar på de flesta frågor. Räkna med att Lotta kommer att dela med sig av dessa kunskaper på söndag.
– Lasse kommer, förutom att delge insikter från musikvärlden, att hjälpa mig att lotta ut julresor till när och fjärran. Utöver det har vi vårt vanliga vinstregn med kontanter, bilar och motorcyklar. Och lite till, säger Lotta Engberg.
Senast Lotta och Lasse samarbetade var under sommarens Diggiloo-turné där de bland annat hade premiär av – den för artisterna något annorlunda – låten Det måste gå. En duett om dagens klimatförändringar.

I varje program av BingoLotto får veckans gäst skänka 10000 kronor till en valfri ideell förening i Sverige. Lasse Holm har valt att skänka sina 10000 till Vallentuna Hockey.
I söndags hamnade tre nya fräscha BingoLotto-miljoner i Hagfors, Värmland. Om Fru Fortuna är på lika strålande humör nu på söndag återstår att se. Då har turen nämligen kommit till Rigmor Sjöstrand från Osby i Skåne att gissa valörerna på klöverkorten. Som mest kan Rigmor åka hem med tre miljoner kronor och som minst 100000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *