Andra advent i BingoLotto

BingoLottoRedan andra advent! Julförberedelserna är många, stressen är stor men var lugn – i BingoLotto finns en hjälpande hand. I Lottas spelhåla är vinsterna ordentligt julinspirerade. Här finns julklappspengarna, julbordet och julresorna. Lotta är denna vecka nyfiken på Magnus Carlsson, schlagerikon som är välkänd både för pop- och dansbandspublik.

– Att slå sig ner framför TVn och BingoLotto på söndagskväll är avstressande i största allmänhet. Än mer avstressat blir det i juletider om man dessutom går och vinner någon av alla vinster vi laddat upp med! Tänk bara att få åka och hälsa på tomten i Rovaniemi… eller att vinna en avkopplande jul på en herrgård…, säger programledare Lotta Engberg som än så länge inte ens påbörjat sina egna julförberedelser.+

Veckans gäst hos Lotta är Magnus Carlsson. Magnus är numera en framgångsrik soloartist, starkt förknippad med schlager, glitter och glamour från tiden med dansbandet Barbados och popgruppen Alcazar. Aktuell i vinter med bland annat ”En Julkonsert med Magnus Carlsson”.

Förutom ”hemliga gäster” finns även låtskrivaren och countrysångaren Hasse ”Kvinnaböske” Andersson med i studion för att sprida julglädje och sjunga sin hit ”Änglahund”.

I varje program av BingoLotto får veckans gäst skänka 10000 kronor till en valfri ideell förening i Sverige. Magnus Carlsson har valt att skänka sina 10000 kronor till DHR i Borås.

Finalspelet producerar miljonärer på löpande band – om man har turen på sin sida vill säga. Förra veckan var det Joanna Sturesson från Dyltabruk som åkte hem med en miljon. Denna vecka är det Karl-Gunnar Olausson från Torshamn som ska pröva lyckan i direktsändning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *