BingoLotto med hus och hem i fokus

BingoLottoHalvvägs in i mars månad får vi träffa en av Sveriges mest folkkära personligheter – Björn Hellberg. Mannen som i 13 år medverkat i På Spåret och skrivit över 50 böcker. 50-talsnostalgi blir det på scen när Brolle drar igång med Buddy Holly-musik. Tema denna marssöndag är Hus & Hem. Ett riktigt önskeprogram för alla med inredningslust – på vinstbordet finns möbler och prylar till hela hemmet!
Journalisten, författaren och underhållaren Björn Hellberg blir riktigt satt under Lottas lupp på söndag. Det finns många spår att följa och frågor att ställa till denne mångsidige man som precis gjort sitt allra sista På Spåret.

På scen hittar vi Brolle som har huvudrollen i musikalen om Buddy Holly. Musikalen hade premiär i London 1988 och våren 2009 får vi äntligen se den i Sverige. På söndag kommer han att musikaliskt förflytta oss tillbaka till 50-talet med två låtar från musikalen.

Alla som gillar heminredning får sitt lystmäte på söndag när BingoLotto satsar på Hus & Hem. Massor av möbler och prylar till sovrum, vardagsrum, kök och TV-rum finns i potten.

Varje vecka går allt överskott från sålda lotter tillbaka till Sveriges föreningar. Bara förra veckan förstärktes föreningskassorna med 3,5 miljon kronor! Även gästerna hos Lotta får möjlighet att stötta föreningslivet – veckans gäst får nämligen skänka 10000 kronor till valfri förening i Sverige. Björn Hellberg har valt att skänka sina pengar till fotbollsföreningen Laholms FK. Dessutom är Björn numera ”hedersprenumerant” av bingolotter och ett helt år framöver går överskottet från Björns två lotter till Laholms FK.

Förra veckans finalspelare åkte hem med 1,5 miljoner kronor. Ett rejält tillskott i hushållskassan för sjubarnsfamiljen i Ängelholm! Den här veckan kommer finalspelaren från Ljusdal och heter Birgitta Finnäng. Med rätt tur bland klöverkorten kan hon åka hem med hela 3 miljoner kronor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *