BingoLotto-konkurrent skjuts på framtiden – fick inget tillstånd

En reklambyrå har gjort en jättekampanj för det nya tv-lotteriet Take off, material har tryckts upp och massor av idrottsföreningar har tecknat avtal. Nu har Lotteriinspektionen sagt nej till tillstånd i en första omgång och TV3 säger nej till att sända Bingolottoutmanaren i höst.

Mannen bakom Take off, Bingolottos grundare Gert Eklund, har in i det sita hävdat att programmet ska ha premiär under hösten 2005.

Detta har Gert Eklund också berättat i ett brev som har gått ut till ett stort antal idrottsföreningar i landet. Han har dessutom sagt att Take off har slutit avtal med TV3 om sändning av programmet, och gett reklambyrån Shout i uppdrag att ta fram en stor lanseringskampanj som nu ligger klar.

Många idrottsföreningar har nappat på erbjudandet och skrivit på avtal med Lotteriservice AB, bolaget som ansvarar för det nya tv-lotteriet Take off. Nu skjuts dock allt på framtiden. Detta eftersom Lotteriinspektionen inte gav Lotteriservice det lotteritillstånd som bolaget hade räknat med att få den här veckan.

Läs hela artikeln på dagensmedia.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *