BingoLotto i två kanaler på söndag

På söndag är det smygpremiär för BingoLotto i TV4 Plus. Efter den ordinarie sändningen slussas programmet över till TV4 Plus, som från och med vårsäsongen blir BingoLottos nya hemmakanal.

Söndagens musikgäst Eva Dahlgren är dagsaktuell med det nya albumet Petroleum och tång – ett album påverkat av barndomens upplevelser och dess musik. Även kvällens andra artist har låtit sig inspireras av tider som flytt: skådespelaren Lennart Jähkels countryalias Hank Lennart spelar låtar inspirerade av 60-tales storheter. Och naturligtvis – som alltid i BingoLotto – står det massor av vinster på spel.

– BingoLotto är i dag det enda programmet i Sverige med direktsänd underhållning från scen. Vi är stolta över att varje vecka kunna erbjuda våra spelare och tittare aktuella och populära artister, säger programledaren Rickard Olsson. Söndagskvällens förlängda program i TV4 Plus innebär mer av den varan.

I veckan släpptes Eva Dahlgrens nya studioalbum Petroleum och tång. Ett album som bland annat inspirerats av ett barndomsfotografi från hemorten Nynäshamn – men även artister som David Bowie, Eagles, Beatles och Kate Bush. Lars Halapi, som producerade förra albumet Snö, har även varit med och tagit fram detta album. Låten som Eva Dahlgren framför i BingoLotto på söndag heter Jag är inte fri.

Skådespelaren Lennart Jähkel har axlat en ny roll – den som countrysjungande Hank Lennart i bandet The Sentimental Cowboys. Tidigare i år gav han ut sin första skiva Mama don't let your babies grow up to be cowboys som är fylld med coverlåtar av storheter som Elvis Presley, Rolling Stones och Johnny Cash. Skivan innehåller även tre nyskrivna låtar där poeten Kristina Lugn stått för orden och Nicko Röhlcke från Weeping Willow för musiken.

Två miljoner var utdelningen i Superchanshjulet i förra veckan. På söndag får följande tre personer göra upp om vem som får snurra på hjulet som kan ge miljoner: Margit från Landskrona, Sven-Göran från Lillhärdal och Anne-Maj från Trollhättan. De två övriga åker dock inte hem tomhänta: en bil eller 50 000 får de med sig, utöver en helg i Göteborg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *