Bingo around the clock

Bingohallen i Angered, Göteborg, hade det senaste veckoslutet öppet 36,5 timmar i sträck, från lördag kl. 10.00 till söndag kl. 22.30. Målet var att visa att bingon finns och lyfta fram det goda syftet att stödja föreningslivet, inte minst viktigt nu när Bingolotto sviktar

Det ovanliga greppet blev en verklig succe. Omsättningen mer än tredubblades mot en motsvarande lördag/söndag. Klockan 01.00 spelades ett Riksbingospel med 250 insatser, kl. 02.30 var det runt 170 insatser och inte förrän vid sjutiden på söndagsmorgonen, när frukosten serverades, gick det ned till under 100 ett tag för att sedan öka igen. Även under dagarna före, torsdag-fredag, ökade omsättningen kraftigt. Samtidigt hade övriga hallar i Göteborg normal omsättning för ett månadsslut.

Robert Frisk från Idrottens Bingo, som sjösatt nonstop-spelet tillsammans med hallens personal, var överraskad över att kundtillströmningen blev så stor och tycker att arrangemang som detta är bra för bingon. Tillställningen gav också en mycket god respons från kunderna som stortrivdes. Inte det minsta lilla stök uppstod under kvällen och natten. Robban framhåller personalens insats som nyckeln till framgången.

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *