MamaMia Bingo fixar helgen

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo håller stilen och är ett säkert kort när det närmar sig helgen – denna helg liksom alla andra. Inte nog med att de förnyar sin bingo hela tiden, de gör det dessutom både snyggt och roligt! Så vad händer denna helg? Du kan se fram emot dessa höjdpunkter:

Fredagen blir det härlig fredagsbonus och feststämning i chatten när du spelar bingo. Veckans fredagsbonus dubblar din insättning upp till 400 kronor – bara det får en ju på festhumör!
Dessutom denna fredag får du köpa 3 men betala för 2 brickor o PIC-bingon. Detta kalaserbjudande gäller bara 2200-2300 och ger dig en extra chans att bättra på golvet i kassakistan där hemma.

Lördag hela veckan lång önskar man ibland att det vore, speciellt när man får tävla i ”Pratbubblan”. 200 kronor vinner den som hittar på fyndigaste kommentaren – och dessutom blir det publicerat i MamaMias egen blogg. Om inte ”pratbubblan” räcker för dig så kan du ju alltid gå ”Tipsrundan” – MamaMia populäraste event har jag hört. Rundan börjar 1700 i bingorummet TRIO och vinnaren får 500 kronor

På söndag får du ”gissa vem” – ja alltså gissa vem som döljer sig på den förvrängda bilden. Alla som mejlar in svaret har chansen att vinna 200 kronor. Har du ingen aning om vem bilden föreställer föreslår jag att du istället ägnar dig åt trav, dvs ”Söndagstravet” som spelas vid två tillfällen. 1400-1500 och 1700-1800 blir det trav i alla bingospel. Ditt jobb som ”jockey” är att få din häst i mål inom de tre första bollarna och när du lyckats med det vinner du 100 kronor

Ser ut att bli ännu en bra helg hos MamaMia Bingo ;-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *