BingoLotto med Lill Lindfors

BingoLottoIdolen bjuder in sin idol. På söndag får BingoLottos Lotta Engberg besök av sin stora idol – Lill Lindfors. Musiken, som förenar dem båda, är ett givet inslag men tillbakablickar och överraskningar utlovas också. Mallorca är Lill Lindfors favoritresemål – därför lottar BingoLotto ut många härliga solresor denna kväll.

Söndagens gäst, Lill Lindfors, har en imponerande meritlista. Karriären började med Hagge Geigerts nyårsrevy Sillidonien på 60-talet och har därefter fyllts med teater, tv, skivsläpp och konserter som varvats med direktörskap och mottagande av kungamedaljer. La Lill, Die Lill eller The Lill har inte bara lagt Sverige för sina fötter utan även hunnit med att showa runt om i Europa. På söndag bjuds BingoLotto-tittarna på hemligheter, dråpliga historier blandat med allvar.

Lill Lindfors är djupt engagerad i frågor som rör barn. Som UNICEF-ambassadör informerar hon om det arbete som FN utför för att förbättra levnadsvillkoren för barn runt om i världen. Hennes engagemang märks även i valet av den organisation hon valt att donera 10000 kronor till. Veckans 10000 kronor går till RBU, Riksförbundet för rörelsehindrade barn och ungdomar. Lill blir också hedersprenumerant av bingolotter och allt överskott från dessa lotter faller RBU till del.

För musiken denna afton står Lill Lindfors själv. På repertoaren finns två av hennes egna favoritlåtar.

Veckans finalspelare är traventusiasten Åke Jonsson, från Vetlanda. Tre miljoner kronor står på spel när han ställer sig i Lottas spelhåla för att vända klöverkort i finalspelet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *