ABBA-feber i BingoLotto

På söndag är det stor musikalisk festkväll i BingoLotto – hela ABBA:s originalorkester finns på plats. Tillsammans med ett gäng ABBA-kännare kommer de att framföra några av höjdpunkterna i svensk musikhistoria. Taktpinnen hålls av Clabbe af Geijerstam.

Och i spelpotten denna vecka finns 12 miljoner kronor.

På söndag blir det Abba för hela slanten på BingoLottos musikscen. ”The Original ABBA Orchestra” guidar oss genom minnenas allé och bland solisterna får vi höra Gunilla Backman, Tove Jaarnek och Jenny Berggren. ”Minnesvärd” är Clabbe af Geijerstam som under ABBA:s storhetstid turnerade med bandet – som ljudtekniker. Clabbe sitter i Rickards intervjusoffa och berättar om turnén med ”The Original ABBA Orchestra”, men förtäljer också ett och annat roligt minne från tiden med gruppen.

BingoLottos fiskeexpert – tillika chefredaktör för Fiskejournalen – finns på plats i studion för att bland annat dela ut en resa till söderhavsriket Cooköarna till en lycklig bingolottospelare.

– Sportfiske är en av Sveriges största folkrörelser med runt tre miljoner utövare. Fiskevårdsfonden delar i år ut 200 000 kronor till fiskevård vilket är möjligt tack vare bidrag från bland annat BingoLotto, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel.

”Hus, bil, resa, bröllop?” Tankarna på vad man kan göra med alla pengar, om man vinner ett snurr på Superchanshjulet, surrar säkert runt i huvudena på de personer som kommer till studion för att spela på hjulet. Och surrar mest görs det i Långås, Märsta och Grästorp, där veckans vinnare bor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *