Världens största bingonätverk lanserar 75 bollars Bingo i Sverige

Pressmeddelande från St Minver 

St Minver, världens största nätverksoperatör inom egaming segmentet kan idag meddela att 75 bollars Bingo i svenska kronor nu finns tillgängligt hos två svenska samarbetspartners, Caliberbingo.com och Lyckobingo.com. Efter denna initiala lanseringsfas kommer den nya bingoprodukten, som är speciellt anpassad för Sverige och Skandinavien, att lanseras hos flera övriga samarbetspartners i regionen.

St Minver har beslutat att lansera en 75 bollars bingoprodukt då efterfrågan på denna bingoprodukt har varit mycket stor, inte minst efter den enorma framgång med 90 bollars bingo som har erbjudits i det svenska bingonätverket. Nyligen betalades den största online bingo jackpotten i Sverige ut till en vinnare från Örebro län, som vann hela 209.300 sek. St Minver bedriver världens största online bingonätverk och sedan lanseringen i mars i år har den första svenska partnern Caliberbingo.com haft över 36.000 nya spelare på sajten. Nystartade Lyckobingo.com har som målsättning att nå 40.000 nya kunder inom ett år.

St Minver har valt att samarbeta med den världsledande online bingomjukvaruleverantören Parlay Entertainment, från Canada, för att utveckla denna unika bingoprodukt. St Minver är den första bingonätverks- operatören som erbjuder Parlays 75 bollars Bingoprodukt i Sverige och Norden.

”St Minvers online bingonätverk expanderar väldigt snabbt på den svenska marknaden där allt fler personer övergår till att spela online bingo. För att upprätthålla denna framgång är det av största vikt att vi lyssnar på vad våra spelare vill ha” säger Alison Digges, internationell försäljnings- & marknadsdirektör på St Minver. ”Lanseringen av 75 bollars bingo gör det möjligt för våra samarbetspartners att erbjuda sina spelare fler valmöjligheter, de bästa produkterna samt den bästa kundservicen som finns att tillgå på marknaden.”

Caliberbingo.com och Lyckobingo.com lanserar idag en ny 75 bollars bingoprodukt. Under oktober fortsätter St Minver att lansera flera nya högklassiga online bingopartners i Sverige.

Om St Minver
www.StMinverLtd.com

St Minver driver Europas största online pokernätverk, www.ipnpoker.comoch världens största online bingonätverk, www.internationalbingonetwork.com Vi är den ledande leverantören av helhetslösningar inom egaming segmentet och vi har flera väletablerade samarbetspartners såsom Yahoo! Games, Lastminute.com, Orange, Virgin Games, Littlewoods, Caliberbingo och Lyckobingo.

St Minver samarbetar även med större mediakoncerner i Danmark, Norge, Ryssland, Spanien, Storbrittanien, Sverige och Tyskland. St Minver innehar en spellicens i Gibraltar och därifrån bedrivs all turneringsverksamhet, kundservice, marknadsföring till ett nätverk bestående av 84 partners inom poker, bingo och casino.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *