Vann halv miljon på nätbingo – Svenska Spels största bingovinst

En man i Onsala vann på söndagen den största nätbingovinsten på Svenska Spels sajt någonsin. Prissumman på 579 588 kronor är troligen även rekord för nätbingo i hela landet.
– Vilken underbar känsla! Det här känns helt sagolikt, jublar vinnaren när Svenska Spel når honom på måndagsmorgonen.
Mannen, som vill vara anonym, brukar spela Bingo på nätet då och då. Han ser det som ett roligt och avslappnande nöje efter jobbet.
– Både jag och min fru brukar spela, och faktum är att hon kammade hem 32 000 på Svenska Spels nätbingo för bara någon månad sedan. Och så har vi lyckats plocka någon jackpot på 10 000 tidigare också.
För pengarna ska vinnaren satsa lite på huset och kanske investera i en husbil.

Storvinsten kom på spelet Glitterbingo. Det är ett klassiskt bingospel som har gått som kampanjspel vid olika tillfällen. Nytt för den här gången var att jackpotten startade på 100 000 kronor och började ticka därifrån. Tidigare har jackpotten varit nollställd när spelet börjat.
– Anledningen till att potten blev så stor är att det är ett väldigt populärt spel. Många spelare och många brickor gör att potten växer snabbare, berättar Lottha Burlin, försäljningschef för Bingo och Turspel på Svenska Spel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *