Två dagar kvar!

Det är nu två dagar kvar till dess rökförbudet på restauranger och i bingohallar träder i kraft. Idrottens Bingo i Göteborg har förberett sig väl inför den nya situationen.

Sveriges Riksdag har bestämt att rökförbud råder på restauranger och i bingohallar från den 1 juni. Det blir en stor förändring för de som röker, men det verkar som om de flesta accepterar förändringen, något som också hänt i länder som tidigare infört rökförbud. Det hörs tvärt om många positiva tongångar och en utbredd uppfattning är att besökare i restauranger och bingohallar kommer att öka, kanske inte omedelbart men på sikt.

Idrottens Bingo i Göteborg beslöt redan tidigt att se positivt på situationen och uppmuntra både gäster och personal att fimpa för gott. Många i personalen har den 1 juni som sista rökdag och en hel del har redan slutat röka. På Angereds bingo har hela personalen anmält sig till en av kvällstidningarnas sluta-röka-lista.

Robert Frisk, som är marknadsansvarig, berättar också att Idrottens Bingo i sina 13 hallar satsat på nya fräscha rökrum för de gäster som fortsatt vill röka. Inte minst får en av de stora hallarna, Kungshall, ett stort ljust rum med dörrar från fyra olika håll och med vackra runda fönster. Därifrån har gästerna fri utsikt och de kan med lätthet följa spelet.

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *