SvenskBingo.nu blir Bingorama.se

Bingo när den är som bäst – det är vad vi sedan starten 2003 erbjudit er medlemmar och besökare av SvenskBingo.nu och tittar man på utvecklingen för bingo i Sverige så har vi hela tiden varit på rätt spår – långt före boomen för bingo på internet.

Samtidigt som det dykt upp nya svenska bingohallar där man kan spela bingo online så har det poppat upp åtskilliga guider till bingo. Några är bra, många är tyvärr dåliga…
Vi siktar på att bli ditt naturliga val när du vill veta vad dom händer inom bingo på nätet. Hur ska vi då nå dit? Med vår kunskap sedan tidigare och vårt kontaktnät inom bingo så kommer en satsning att göras för att kunna erbjuda nyheter, recensioner, guider och speciella erbjudanden till dig som besöker Bingorama.

Du som besökare kommer inledningsvis att kunna prenumerera på vårt nyhetsbrev där erbjudanden och annat kommer att levereras. Framöver har vi en del planer som involverar dig som vi fått goda reaktioner på bland våra testpiloter. Vill du vara med så prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Någon har sagt att alla resor börjar med ett steg.
Vårt första steg är ett namnbyte till Bingorama.
Vill du vara med på nästa steg?

PS. Det är fortfarande lite tomt på vissa ställen men vi fyller kontinuerligt på med mera material
Hittar du något fel får du gärna berätta det för oss så vi kan rätta till sånt som blev fel i flytten
Du kanske vet själv hur det är när man flyttar…   DS.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *