Svenska Pärlor i BingoLotto

Med sommar kommer sol och partyn. På lördag lottar BingoLotto ut partyattiraljen nummer ett – grillen. I den nya vinstserien Svenska Pärlor står en lyxig midsommarvecka i Dalarna på spel. Nordman, Sylvia Vrethammar och Sven-Erics underhåller mellan bingospelen och miljonutlottningarna.

– Nu är det snart dags att damma av shortsen, surra fast hängmattan och plocka fram favoritboken. De lata semesterdagarna i solen är inte långt borta vilket vi haft i åtanke när vi tog fram vinsterna till kvällens program, säger programledaren Rickard Olsson.

Ett av de mest kontroversiella bidragen i årets upplaga av Melodifestivalen stod Nordman för. Häxbålen på scenen fick en och annan att höja på ögonbrynen. Musikaliskt blev dock bidraget I lågornas sken en stor framgång. I Andra chansen slog de ut självaste Carola och gick därmed till final i Globen.

Det är inte varje dag BingoLotto kan stoltsera med en artist som har en plats i Guiness Rekordbok. På lördag är det dags. Då kommer nämligen Sylvia Vrethammar till studion. Sylvia hade enorma framgångar 1973 med låten Eviva Espana. Skivan sålde närmare en miljon exemplar och låg på engelska hitlistan i 39 veckor – vilket förärade henne en plats i Guinness rekordbok. I lördagens BingoLotto ger hon prov på sin breda repertoar som sträcker sig från schlager och jazz till visor och samba.

Även på lördag kan vi se ett dansband på BingoLottos musikscen. Denna kväll är det Sven-Erics som spelar Love really hurts without you.

Superchansvinnarna denna vecka – varav en har chansen att snurra hem tre miljoner kronor – är Andrea Edillor från Vittangi, Paula Karell från Norrtelje och Eva Rang från Nossebro.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *