Succé för nya BingoLotto med Lotta Engberg

Det blev succéstart för Lotta Engberg och nya BingoLotto i söndags! Lovorden har haglat över Sveriges nya Bingodrottning, lotterna sålde slut på flera platser i Sverige och tittarsiffrorna tog ett rejält kliv uppåt. – Nu känns det som om att det finns en chans att trenden för BingoLotto kan vända, säger förre programledaren Leif ”Loket” Olsson.

En stor del av Sverige hade knappat in TV4 Plus för att titta på premiären av BingoLotto och nya programledaren Lotta Engberg. Efter en tung vår med dalande tittarsiffror och sjunkande lottförsäljning var det en nervös afton. Men med en erfaren scenpersonlighet som Lotta fanns det egentligen ingenting att oroa sig för. Som klippt och skuren för uppdraget lotsade hon tittarna igenom både spel och underhållning och succén var given.

-Allting kändes superbra. Jag har väntat på den här söndagen sedan i våras och det kändes skönt att komma igång. Lite småmissar här och där men antagligen ingenting som syntes utåt i rutan, säger hon.

Förre programledaren Leif ”Loket” Olsson var en av de första som sällade sig till hyllningskören efter premiären. Redan på söndagskvällen ringde han Lotta Engberg och pratade in på hennes telefonsvarare.

-Jag såg från början till slut och tyckte att det var ett mycket bra underhållningsprogram. Lotta skötte sig alldeles utmärkt. Peter Stormare som gäst var ett bra val och den nya spelhålan var inte så dum. Nu känns det som om att det finns en chans att trenden för BingoLotto kan vända, säger han.

Men inte bara tittarsiffrorna tog ett rejält kliv uppåt – lottförsäljningen tog ett ännu större kliv. Hela lördagen fick Folkspel åka ut och förse försäljningsställen med fler lotter. Cirka 80 procent av alla ATG-ombud sålde slut på lotterna under söndag kväll. Något som gläder hela Sveriges föreningsliv och som nu fortsatt håller tummarna för att BingoLottos framgång ska hålla i sig.

1 reaktion på ”Succé för nya BingoLotto med Lotta Engberg”

 1. Pia svenningsson

  Tjena!
  köpte lotter idag 5 sept 2008 = 50kr per lott… kors vad priset hade ändrat sig.
  Sist jag köpte lotter kostade de 25 kronor,så det var nog dax att börja spela nu igen???
  Måste säga att det var ett jätte bra program underhållande och spännande,även om det känns som lite ”penisionärs” varning,och då när vi väl blivit så gamla är det bra att ha inbränttat hur Bingolotto går till….
  Dessutom så vad det trevligt och roligt,så jag tycker att alla borde prova iallafall.
  Dessutom vann jag 100kr bättre än inget.

  Kram Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *