Stora Jackpotts och Nanne BingoLotto

På söndag är det Jackpott och Nanne Grönvall som står i centrum i BingoLotto. Lotta Engberg lockar hemligheter ur Nanne och vad bingospelen beträffar lurar stora jackpotts – i varje spel.

Extra många vinstchanser står på agendan i söndagens BingoLotto. Jackpottomgången innebär storvinster i de tre bingospelen: 50000 kronor på ettans, 100000 kronor på tvåans och 250000 kronor på treans bingo. Dessutom innehåller treans bingo två spel. För den med turen på sin sida kan plånboken alltså fyllas på rejält – samtidigt som föreningslivet gynnas med extra resurser.

Nanne Grönvall, som är veckans Lotta nyfiken på, är en artist som sticker ut. Lotta Engberg, som under sommaren haft tillfälle att arbeta med Nanne under deras gemensamma Diggiloo-turné, har därför haft ett litet försprång vad gäller researcharbetet. Räkna med att Lotta har grävt fram saker som ingen annan reporter lyckats med.

– Nanne är en fantastisk människa. Hon är en begåvad och duktig artist och jag är enormt glad att få henne som gäst, säger Lotta Engberg.

Nanne Grönvall är aktuell med sin krogshow Vild på Rondo i Göteborg.

Varje gäst hos Lotta får skänka 10000 kronor till en av Sveriges alla föreningar. Nanne har valt att skänka pengarna till Rädda Barnen.

Veckans ”storspelare” hittar vi i Olof Pettersson från Svenljunga. Olof har chansen att bli tre miljoner kronor rikare i Finalspelet. Om han gissar på rätt kort vill säga …

Pressrelease från Folkspel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *