Startskott för 3 gyllene veckor i BingoLotto

Från och med söndag och tre veckor framåt är det extra viktigt att inte sitta lottlös framför TVn på söndagskvällarna. Den 25 mars går nämligen starten för BingoLottos tre gyllene veckor. Tre veckor som är extra laddade med vinster och avslutas med Guldkvällen den 8 april.  Nu på söndag kommer Rickard att snurra på Folkets Superchanshjul vilket innebär att massor av vinnare får dela på miljonerna. Nanne Grönvall och Marie Lindberg har lovat att förgylla kvällen från scen.

Den första gyllene veckan passar vi också på att ”fylla jämt” – då är det är nämligen program nummer 600 som drar igång.  En siffra som påverkar snurret i Folkets Superchans – hela 600 vinnare får dela på summan som programledare Rickard Olsson snurrar fram. Och inte nog med det – Elakingen passar på att byta skepnad denna kväll. I vanliga fall innebär ett stopp där 250 000, men på söndag blir elakingen värd mycket mer – 3 miljoner kronor!

Rickard ska också börja fylla ett helt flygplan som har destination Lanzarote. Med på den resan kommer inte bara 180 lyckliga vinnare utan även två ”specialguider”, BingoLottos Rickard Olsson samt Janne ”Loffe” Carlsson.

Gäster och artister denna gyllene kväll är inga mindre än melodifestivalveteranen Nanne Grönvall och stjärnskottet från Munkedal, Marie Lindberg.

– Vi har verkligen laddat inför kommande tre veckor. Det är dessutom månadsfinal vilket innebär att dubbellott ger ”dubbelt av allt”. Så är man sugen på t ex två nya bilar eller extra mycket pengar så ska man definitivt satsa på en dubbellott och bänka sig framför TVn på söndag, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel.

Som vanligt finns tre förväntansfulla Superchansvinnare på plats i studion som hoppas att de har Fru Fortuna på sin sida. De tre kommer från Trelleborg, Vänersborg och Tjudö på Åland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *