Spela BingoLotto och säkra semestern de kommande fem åren

Säkrad semester de kommande fem åren. Tanken är härlig – och fullt realistisk. I BingoLotto kan det hända – och händer – nu på söndag. Det enda som krävs för att kamma hem vinsten är en bingolott. Dansbandshjältarna Torgny Melins och topplistefavoriten Sebastian underhåller från scen.

– En stor variation av vinster är något av ett signum för BingoLotto, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel om veckans något udda semester-vinst. Naturligtvis har vi även vinster i form av exempelvis bilar, resor och förstås miljoner i kontanter.

Sångaren Sebastian har haft ett spännande och fartfyllt 2007: I januari vann han en Rockbjörn för Årets Nykomling, under våren deltog han i Melodifestivalen och hans senaste album ”The Vintage Virgin” har precis sålt guld. I BingoLotto kommer Sebastian att framföra låten ”I can feel you” från guldplattan. ”The Vintage Virgin” är ett samarbete mellan Sebastian och producenten samt låtskrivaren Peter Kvint. Skivan innehåller tio nyskrivna låtar där Sebastian själv står för majoriteten.

Sveriges mest omtalade och framgångsrika dansband – Torgny Melins – framträder i BingoLotto på söndag. Efter succén med förra albumet ”Dansbandet” kommer nu uppföljaren ”Allting som vi har” – ett album där Torgny Melins tar en annan väg än den förväntade.

Sommarens fars på Vallarna i Falkenberg är en – väldigt – fri tolkning av August Strindbergs Hemsöborna. I BingoLotto på söndag berättar skådespelaren Claes Månsson mer om årets teaterhöjdpunkt i Falkenberg. 

Vem blir veckans Superchans-vinnare? Tre personer från Sollefteå, Färjestaden samt Värnamo gör upp om vem som får trycka på den röda knappen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *