Spela Bingo!

SvenskaSpel startade i augusti förra året upp sin internetbingo för att mota Olle i grind, man vågade inte låta någon utlandsbaserad aktör komma före. Marknadsföringen har varit sparsam. Man har uteslutande vänt sig till de kunder som spelar över internet på SvenskaSpels övriga utbud.

Nu förmärks dock en liten utvidgning i marknadsföringen, då man gör reklam för internetbingon på Riksidrottsförbundets Klubben Online. Det är en hemsida som RF byggt upp för att de anslutna föreningarna skall kunna använda den. Man behöver inte skapa någon egen hemsida och kostnaden är mycket låg. I gengäld säljer RF reklam och under Marknadsplatsen varvas olika annonser och då bland annat Spela Bingo, där SvenskaSpel erbjuder rabatt för ett provspel.

Många föreningar använder Klubben Online och vill du se ett exempel, så klicka in dig på www.sparvagenidrott.nu. Men, som sagt, man varvar olika annonser, så du kanske inte får se bingoannonsen vid första försöket. En omfattande undersökning har visat att av de som spelar på internetbingon har endast 10 % spelat bingo på lokal. Men med utökad annonsering kan den skaran bli större och till ett hot för den reguljära bingon, om än kanske inte i förstone.

Texten kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *