Söndagens BingoLotto

Kärlek och regidebut – Weeping Willows, Rednex och Helena Bergström i BingoLotto på söndag

Kärlek och vänskap. Två begrepp som går hand i hand och som är högaktuella denna Alla hjärtans dag-vecka. I BingoLotto på söndag får vi träffa Helena Bergström, som berättar om sin nya film där vänskapen står i centrum och Weeping Willows, som i veckan släppte sin femte platta "Fear of Love".

Dessutom är det världspremiär för BingoLottos lottbutik på nätet. För första gången någonsin kan alla från och med denna vecka printa ut sin lott direkt innan programmet!
– Det är en unik möjlighet vi presenterar den här veckan i samband med att lottbutiken öppnas. Alla som har en dator kan nu printa ut sina lotter, enkelt och praktiskt och det ända fram till en halvtimme innan programstart. Naturligtvis går allt överskott som vanligt till föreningslivet. För Folkspel är det här en fantastisk möjlighet att öka tillgången på lotter runt om i Sverige – och den är efterfrågad, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel.

Weeping Willows + Oasis = sant. På alla hjärtans dag den 14 februari släppte Weeping Willows sin femte platta, "Fear of Love". Producent för albumet som spelades in i en replokal på Södermalm i Stockholm är Andy Bell från Oasis. TV-tittarna får på söndag avnjuta första singeln "The Burden".

Tio miljoner sålda skivor, 41 guldskivor, fem europeiska trippelplatina och etta-placeringar i tolv länder. Listan över Rednex bedrifter är imponerande. Nu har de även tagit steget in i Hollywoods filmvärld. I Snoop Doggs senaste film "Hood of horror" spelas låten "Cotton Eye Joe". I BingoLotto till helgen framför gruppen nya låten "Anyway you want me".

Vänskap som sätts på prov handlar Helena Bergströms nya film "Se upp för dårarna" om. Filmen är Helenas första som regissör och handlar om två tjejer som på ytan kanske är olika men som tillsammans i väntan på intagningsbeskedet till Polishögskolan får uppleva röriga kärleksrelationer och känsliga familjeförhållanden.

Veckans tävlande om ett snurr på Superchanshjulet kommer från Torslanda, som ligger strax utanför Göteborg, Hällefors och Sundsvall

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *